Hello. Dit ben ik.

CV-HVL1743

Ik observeer en analyseer, ik pik ideeën en concepten makkelijk op en pas ze snel toe. Ik verzamel constant informatie en ik zie onderlinge verbanden.

Ik heb een enorme drang om dingen te organiseren in visuele systemen. Bij een complex vraagstuk pak ik graag hokjespapier en een stift, en een leeg bureau. Visualiseren is handig, want ik vind het soms moeilijk om een concept mondeling uit te leggen; ik wil nog wel eens een stap overslaan.

Ik denk strategisch en ik houd van nature een helicopterview. Ik ben geen geboren leider, maar als ik de noodzaak zie stap ik naar voren om de leiding te nemen, of een duw in de goede richting te geven. Tot die tijd houd ik me graag op de achtergrond.

Ik houd er niet van als dingen onduidelijk, onlogisch of oneerlijk zijn. Ik maak alles het liefst symmetrisch.

Mijn interesses zijn heel breed verdeeld en kunnen elkaar snel opvolgen. Als ik iets nieuws ontdek kan ik me daar met tomeloze snelheid en energie in verdiepen.